eli tärkeä TAPPOLISTA



1.Köyhyys

- se vie ihmisiltä elämänhalun, se tekee vihaiseksi ja katkeraksi! Kun on pakko jatkuvasti miettiä miten saa rahat riittämään, ei jaksa pohtia yhteiskuntaa, ei olla ekologinen, eikä etsiä parempaa elämänlaatua. Köyhyys tuhoaa sekä ihmisen että ympäristön. Köyhyys on kapitalistien tahallinen tuote! Katkerimman hinnan tästä maksavat köyhdytettyjen perheiden lapset. 

2. ”Säästöleikkurit”

- koko idea on valhetta! Kaikki sosiaaliturvan ja hyvinvoinnin leikkaukset, ovat tuoneet lisää laskua veronmaksajille.Sosiaalipolitiikassa ennaltaehkäisy on kiistatta halvinta ja tehokkainta. Työttömyys maksaa enemmän kuin työllistäminen, sairauksien ja sosiaalisten ongelmien hoitamattomuus ja maksaa enemmän kuin hoitaminen. Perusturvan leikkaukset ovat kasvattaneet turvattomuutta sekä kodeissa, että kaduilla. 

1. NATO:ttaminen

- Sota aseisiin ja sotimiseen vierailla mailla on vasten kansan enemmistön tahtoa upotettu miljardeja euroja puolustusvoimien ”NATO-yhteensovittamiseksi”! USA:n nuoleskelu on kallista ja vaarallista. Kansaa puolustetaan parhaiten pitämällä se terveenä, järjissään ja työkykyisenä, sekä erillään suurvaltojen verisestä valtapelistä! Puolueeton ja hyvinvoiva Suomi on parasta rauhan ja sovittelun politiikkaa sekä omalle kansalle, että maailmalle. Sotiminen tuottaa lisää pakolaisia ja turvattomista maista pois tahtovia maahanmuuttajia.